BRMS   -   Dikkerskamp 4   -   7213 TE  Gorssel (Gld)   -   tel.: 0651-56 99 04     mail: info@brms.net

BRMS Startpagina PRIJSLIJSTEN   Z3 & Z4 accessoires, velgen/banden , parts bestel-instructies

BMW Z3 CHROME-LINE VOORRUITLIJST, origineel BMW

Opmerking: Als gevolg van een recente, zeer drastische prijsverhoging van dit onderdeel door BMW hebben wij ons helaas genoodzaakt gezien onze prijs ook aanzienlijk te moeten verhogen.

Chrome-line raamlijst van verchroomd aluminium. Hij bestaat uit 3 delen (linker- en rechterhelft en een verbindingsstukje midden boven.) Past op alle Z3 Roadsters van alle bouwjaren, echter niet op de Coupé-versies. De prijs is inclusief montage.
Dit is het originele onderdeel, zoals toegepast wanneer bij BMW het optionele chrome-line exterieurpakket op de Z3 werd besteld. Geen goedkoop after-market product dus, maar BMW topkwaliteit.

Bij de Z3's van de eerste jaargangen werd de voorruitstijl voorzien van een zwarte beschermfolie die de hinderlijke neiging heeft in de bovenhoeken om te krullen. Geen fraai gezicht. De chroom raamstijl geeft uw Z3 een exclusieve uitstraling. Wij monteren hem terwijl u wacht met een kopje koffie.

N.B. In het geval dat bij uw Z3 nog de zwarte folie over de raamstijl zit wijzen wij u erop dat het beste resultaat wordt verkregen indien deze folie is verwijderd terwijl de lijmresten blijven zitten.
Het verwijderen van de folie is echter niet echt nodig want de chroomstijl kan hier overheen worden gemonteerd. Bij de montage door ons is NIET het verwijderen van de volledige folie inbegrepen. Wel verwijderen wij de eventueel omgekrulde gedeeltes ervan.
Indien u er voor kiest de folie zelf te verwijderen dan raden wij u aan om de auto enige tijd met de neus in de zon te zetten. Door het opwarmen van de voorruitstijl wordt de lijm onder de folie zacht waardoor hij zich eenvoudig van de raamstijl laat trekken. Nogmaals, laat u de lijmresten gewoon zitten.

Prijs :  € 429,00    inclusief montage
(uitsluitend op bestelling en prijs onder voorbehoud)