BRMS   -   Dikkerskamp 4   -   7213 TE  Gorssel (Gld)   -   tel.: 0651-56 99 04     mail: info@brms.net

BRMS Startpagina PRIJSLIJSTEN   Z3 & Z4 accessoires, velgen/banden , parts bestel-instructies

Kleurcreme voor leder, 50 ml.     in 4 kleuren leverbaar

U kent het misschien wel, die lelijke witte schaafplekken op het leder van uw stoelen. Met name de linker zijkant van uw rijdersstoel heeft het vaak zwaar te verduren. Deze kleurcrème herstelt effectief de kleur en maakt die lelijke plekken vrijwel onzichtbaar.
Ook geschikt voor het lederen stuur en eventueel met leder overtrokken dashboard- en portiergedeeltes. (bij 'Erweiterte Lederaustattung')
Let wel, dit is geen simpele schoensmeer maar echt een kleurherstellende ledercrème.

bestel-nr.: kleur ; geschikt voor ;
KC-044 zwart Z3 en Z4 , alle zwarte ledersoorten
KC-015 donker beige Z3 leder Oregon beige
KC-050 donkerrood Z3 leder Oregon Taninrot
KC-033 kersrood Z4 leder Traumrot

N.B. : De kleuren (anders dan zwart) benaderen de lederkleuren van de Z3's en Z4's zeer dicht en geven dan ook een zeer goed resultaat.
Zij komen echter niet een exact overeen met de BMW lederkleuren. Wij hebben uit alle leverbare kleuren telkens de beste match met de vermelde lederkleur geselecteerd. Voor de beige ledersoort van de Z4 hebben wij helaas nog geen echt goede match gevonden maar we blijven zoeken.

Prijs : € 14,95   p/st.       (verzendkosten : € 7,25)
Bij bestelling graag het artikelnummer e/o kleur vermelden.

Gebruiksaanwijzing:
Zorg ervoor dat te behandelen plek schoon, vetvrij en droog is, opdat de kleurcrème goed wordt opgenomen door het leer. Met een doek een weinig kleurcrème op de beschadigde plek aanbrengen. Dat kan door te wrijven of te deppen. Bij naden in de richting van de naad mee wrijven. De crème ongeveer 10 minuten laten inwerken.   Let op : de kleurstof geeft af!   Daarom is het zaak om het oppervlak goed uit te wrijven met een doek. Gebruik bij voorkeur een witte doek (eventueel licht vochtig gemaakt) zodat u makkelijk kunt vaststellen of de creme niet meer afgeeft. Eventueel de handeling nog eens herhalen.

Een stoel vóór en na de behandeling met de kleurcreme