BRMS   -   Dikkerskamp 4   -   7213 TE  Gorssel (Gld)   -   tel.: 0575 - 49 44 08   mobiel: 0651-56 99 04    mail: info@brms.net

BRMS HOOFDPAGINA velgen en banden chrome-line accessoires overige Z3 accessoires bestel-instructies

Montagehandleiding voor chrome-line deurgreepomlijstingen (Set DGR1A of DGR 1B)
De montage duurt ongeveer 10 tot 15 minuten en het bijgeleverde stukje gereedschap maakt de montage erg eenvoudig.
Wij aanvaarden geen enkele aansprakelijkheid voor welke schade of welk letstel dan ook, eventueel ontstaan bij de montage.

installatietool portiergreep-omlijsting

Montagetool en portiergreep-omlijsting
Open het portier. Aan de binnenkant van het portier bevindt zich ter hoogte van de deurgreep een zwart ovalen afdichtdopje. Het afdichtdopje bestaat uit een buitenring en een binnenkant. Eerst de binnenring met een schroevendraaiertje los wippen aan één van de twee kleine uitsparingen. Pas op dat hierbij de schroevendraaier niet losschiet en de lak beschadigt! Daarna laat de buitenring zich eenvoudig verwijderen. wip het binnenste deel van de afdichtplug los

Als u geen goed daglicht heeft schijnt u met een zaklamp in het gat. Daar ziet u de voorkant van een schuifje. Dit bevindt zich ter hoogte van de deurgreep. Dit schuifje vergrendelt de afdekking van de portiergreep.
U drukt dit schuifje met behulp van het bijgeleverde installatietool naar voren, dus in de richting van de buitenspiegel. Het schuifje laat zich ca. 10 mm naar voren duwen. (Als dit stroef gaat verdient het aanbeveling om wat kruipolie op het schuifje te spuiten)
duw met het tool de vergrendelingsschuif naar voren
Hiermee is de deurgreep-afdekking ontgrendeld en kunt u hem verwijderen door hem van bovenaf met de vingernagels los te trekken en hem daarna uit de onderste voetjes te lichten. kantel de deurgreepomranding van boven naar beneden los
Plaats nu de chrome-line portergreep-afdekking met de onderste voetjes in de gaten en kantel hem voorzichtig op zijn plaats.
LET OP: gebruik hierbij niet teveel kracht! De haakjes op de chroom omlijsting zijn kwetsbaar en kunnen afbreken.
Houd nu met de ene hand de portiergreep-afdekking stevig op zijn plaats. Met de andere hand haakt u het installatietool in de rand van het vergrendelschuifje (de inkeping in het tool moet naar buiten gericht zijn) en trekt u hem weer naar u toe om de afdekking weer te vergrendelen.

houd de deurgreep stevig op zijn plaats en trek de vergrendelingsschuif naar achteren
Plaats nu de zwarte ovalen afdichtdop weer terug.
Klaar!
het resultaat