BRMS   -   Dikkerskamp 4   -   7213 TE  Gorssel (Gld)   -   tel.: 0651-56 99 04     mail: info@brms.net

BRMS Startpagina PRIJSLIJSTEN   Z3 & Z4 accessoires, velgen/banden , parts bestel-instructies

Z3 reparatiesetvoor de stoelspeling , origineel BMW

BMW reparatieset voor de BMW Z3 stoelspeling (voor 1 stoel) :
Veel BMW Z3's krijgen na verloop van jaren een hinderlijke speling in de stoelgeleiding. Bij het remmen schuift de stoel een stukje naar voren, bij het optrekken naar achteren. Het gaat gepaard met een vervelende metalen 'klik'. Dat komt omdat de boven afgebeelde dempingsrubbers (bushings) versleten of vergaan zijn. Met dit origineel BMW reparatiesetje bestaand uit 4 kunststof dempers lost u dit probleem op. Het setje is geschikt om de speling van één stoel te repareren. Indien u beide stoelen de speling wilt repareren dient u dus 2 setjes te bestellen.
Geeft u bij uw bestelling s.v.p. art.code: repkit-bmw aan en het gewenste aantal.

Een uitgebreide Nederlandse handleiding in PDF-formaat (Adobe Reader) wordt u per mail toegestuurd.
Bij de montage heeft u ondermeer 2 torxsleutels nodig, maat 50 en 25. Deze grotere maat ontbreekt in menig standaard torxsetje. Wij kunnen u een complete 9-delige torxset (waarin ook maat 50) leveren voor slechts € 12,90 .   Klik hier om hem te bekijken.
Voor de montage moet u ca. 1,5 tot 2 uur per stoel rekenen en het is goed te doen voor iemand met twee rechterhanden.

Prijs :   € 36,00   per reparatieset voor één stoel.     art.code: repkit-bmw    (verzendkosten € 2,95)

Wij kunnen ook de reparatie voor u uitvoeren. Prijs : € 159,- per stoel of € 299,- voor beide stoelen, inclusief de kosten van dit originele BMW reparatiemateriaal.
Indien u langs komt om de reparatie te laten uitvoeren kunt u bij ons hierop wachten met een kop koffie en de krant of wij brengen u graag naar het centrum van Gorssel en halen u weer op, zodat u daar kunt winkelen, lunchen etc. Wij brengen u ook graag naar het busstation in Gorssel indien u Deventer of Zutphen wilt bezoeken.

Wij kunnen ook een BRMS reparatieset leveren. Het verschil tussen de originele reparatieset van BMW en onze eigen BRMS kunststof dempingsrubbers is dat laatstgenoemde van een duurzamere, hardere kunststof zijn gemaakt. Daar waar de zachte BMW dempingsrubbers na verloop van gemiddeld 6 tot 9 jaar vergaan door het zuur in het vet van de schuifspindel in het stoelframe, worden de BRMS rubbers hierdoor niet of nauwelijks aangetast. Bij het BMW setje krijgt u nieuwe torxboutjes terwijl u bij de BRMS set de aanwezige torxboutjes gewoon hergebruikt. Het setje van BMW laat zich wat gemakkelijker positioneren dan het BRMS setje waardoor de reparatie met het BMW setje soms net iets minder tijd kost. Het BMW setje kost € 36,00 en het BRMS setje kost € 24,00.