BRMS   -   Dikkerskamp 4   -   7213 TE  Gorssel (Gld)   -   tel.: 0651-56 99 04     mail: info@brms.net

BRMS Startpagina PRIJSLIJSTEN   Z3 & Z4 accessoires, velgen/banden , parts bestel-instructies

BRMS reparatieset voor de BMW Z3 stoelspeling (voor 1 stoel)

BRMS reparatieset voor de BMW Z3 stoelspeling (voor 1 stoel) :
Veel BMW Z3's krijgen na verloop van jaren een hinderlijke speling in de stoelgeleiding. Bij het remmen schuift de stoel een stukje naar voren, bij het optrekken naar achteren. Het gaat gepaard met een vervelende metalen 'klik'. Dat komt omdat de boven afgebeelde dempingsrubbers (bushings) versleten of vergaan zijn. Met dit speciale BRMS reparatiesetje bestaande uit 4 zeer duurzame kunststof, met lasertechniek uitgesneden dempers lost u dit probleem feilloos en blijvend op. Het setje is geschikt om de geleiding van één stoel te repareren. Indien u van beide stoelen de speling wilt repareren dient u dus 2 setjes te bestellen.
Geeft u bij uw bestelling s.v.p. art.code: repkit-brms aan en het gewenste aantal.

Een uitgebreide Nederlandse handleiding in PDF-formaat (Adobe Reader) wordt u per mail toegestuurd.
Bij de montage heeft u ondermeer 2 torxsleutels nodig, maat 50 en 25. Deze grotere maat ontbreekt in menig standaard torxsetje. Wij kunnen u een geschikte, complete 9-delige torxset leveren voor slechts € 12,90 .   Klik hier om hem te bekijken.
Voor de montage moet u ca. 1,5 tot 2 uur per stoel rekenen en het is goed te doen voor iemand met twee rechterhanden.

Prijs :   € 24,00   per reparatieset voor één stoel.     art.code: repkit-brms    (verzendkosten € 2,95)

Wij kunnen de reparatie voor u uitvoeren. Prijs : € 159,- per stoel of € 299,- voor beide stoelen, incl. de kosten van het BRMS reparatiesetje.
Indien u langs komt om de reparatie te laten uitvoeren kunt u bij ons hierop wachten met een kop koffie en de krant of wij brengen u graag naar het centrum van Gorssel en halen u weer op, zodat u daar kunt winkelen, lunchen etc. Wij brengen u ook graag naar het busstation in Gorssel indien u Deventer of Zutphen wilt bezoeken.

Wij kunnen ook de originele reparatieset van BMW leveren. De BRMS kunststof dempingsrubbers zijn van een duurzamere, hardere kunststof gemaakt dan die van BMW. Daar waar de zachte BMW dempingsrubbers na verloop van gemiddeld 6 tot 9 jaar vergaan door het zuur in het vet van de schuifspindel in het stoelframe, worden de BRMS rubbers hierdoor niet of nauwelijks aangetast. Bij het BMW setje krijgt u nieuwe torxboutjes terwijl u bij de BRMS set de aanwezige torxboutjes gewoon hergebruikt. Het originele BMW setje laat zich iets makkelijker positioneren dan het BRMS setje en de reparatie met dit laatste setje kan dan ook iets langer duren. Het setje van BMW kost € 36,00 en dat is € 12,00 meer dan het BRMS setje.